how to make a website for free


         

      Compania noastra Ascora Ecoterm S.R.L. a fost infiintata in anul 2000 ca furnizor de echipamente si servicii in domeniul instalatiilor de incalzire.

Intre timp am acumulat expertiza in mai multe domenii de activitate.

In 2007 am creeat diviziunea Energie Verde pentru furnizarea de echipamente si servicii conexe pentru producerea energiei electrice din surse regenerabile la scara micro, pe care am transferat-o apoi catre compania sora Ascora Energie Verde S.R.L. la infiintarea acesteia in anul 2015.

In prezent, la aniversarea a 20 de ani de la infiintare si de activare continua, putem spune ca furnizam, cu succes, de peste 13 ani clientilor nostri o gama variata de instrumente si echipamente de calitate, originale, respectiv servicii conexe:

Instrumente si echipamente de monitorizare meteo cu utilizare diversa:

- instrumente portabile: statii meteo, anemometre combinat

- instrumente si echipamente meteo: statii meteo fixe, sisteme de statii meteo, alte instrumente meteo dedicate 

Inregistratoare de date - data logger, pentru cele mai variate aplicatii

- inregistratoare de temperatura, umiditate, presiune, soc etc.

Avem parteneriate solide, cladite si verificate in timp cu companii care "poarta steagul" in domeniul lor, incepand cu JDC Electronic SA, MadgeTech Inc., Nielsen-Kellerman, continuand cu ScarletTech, WeatherHawk, WeatherFlow si multe altele.

Experienta dobandita ne permite, si ne dorim in continuare, sa oferim clientilor nostrii cele mai originale si actualizate produse, rapid din punct de vedere logistic - cele mai multe din stoc - la preturi rezonabile si in cele mai bune si sigure conditii de derulare a afacerii.

Incercam, prin activitatea noastra de zi cu zi, sa contribuim, pe cat putem, la modernizarea si progresul societatii, pentru o viata mai buna pentru fiecare dintre noi.

Adresa

Ascora Ecoterm S.R.L.
Scorteni Nr.585Bis 
Scorteni, 107525, Prahova
Romania

Contact

Email: ascora@ascora.ro 
Phone: +4(0)0722210523 
Fax: +4 (0) 0244355778